RTV ‘Iliria’ me pronar Besim Mehmeti e Nasim Haradinaj, së shpejti televizion nacional

Blerand Rexhepi

Një nga televizionet me shikueshmëri më të madhe në Ferizaj dhe gjithë Kosovën RTV ‘Iliria’ së shpejti pritet që të fillojë transmetimin nga qyteti i Prishtinës ndërkohë që po transferohet nga televizion lokal në atë kombëtarë pasiqë tashmë ka dy pronar të rinjë edhe atë biznesmenin mjaft të suksesshëm Besim Mehmeti që jeton dhe vepron në Suedi si dhe Nasim Haradinajn. Të dy pronarët pritet që këtë televizion ta bëjnë edhe më të fuqishëm jo vëtëm në Kosovë por edhe në rajon dhe kjo falë dy pronarëve të rinjë Besimi dhe Nasimi.

 

https://www.facebook.com/rtviliria
Next Post

Ish “Miss Universe” Kështjella Pepshi bëhet yll i muzikës, sjell hitin

Kështjella Pepshi, vajza me bukuri të fisme, e cila u shpall “Miss Universe Kosova” dhe përfaqësoj bukurinë shqiptare në botë, tashmë është me dy këmbët në muzikë. Vajza shtalartë e elegante, se cilës kurora i ndrinte në kokë, ka kënduar gjithmonë, ani pse pak njerëz kanë pasur njohuri për talentin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: