Sa herë vijë në Kosovë, më duket se kam ardhur në xhungël, “shpë rthen gurbetçari”

vull

Sipas Krasniqit, nuk jetohet në një vend pa perspektivë.
Qytetari kurbetçi Mehdi Krasniqi tha se në Kosovë nuk ka udhëheqës që mendon për popullin.

“Këtu vetëm 5 për qind e pushtetarëve jetojnë si duhet, kurse 95 për qind e popullit jetojnë në mjerim e skamje”, ka thënë ai.

“Unë për veten time jetoj në Suedi, por sa herë vij këtu në Kosovë, për fatin e keq, më duket vetja se kam ardhur në xhungël”, theksoi ai.

Next Post

Hazbi Lika: Nuk jam informuar as edhe i konsultuar për iniciativen dhe as për hartimin e këtij ligji

Të nderuar bashkëluftëtarë, bashkëveprimtarë dhe të gjithë Ju që sakrifikuat dhe ndihmuat në luftën e lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Të nderuar anëtarë, aktivistë, simpatizantë, votues të Bashkimit Demokratik për Integrim, Të nderuar qytetarë, Kaluan pothuajse dy dekada prej kur u arrit Marrëveshja Paqësore e Ohrit, si kompromis për ndërprerjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: