Shihni pse të gjithë po shikonin këtë Audi në Shkodër? “Kur mendon se i ke parë të gjitha”

vull

FOTO e makinës nga Shkodra ka tërhequr vëmendjen e përdoruesve të shumtë të rrjeteve sociale nga i gjithë rajoni.

Gjegjësisht, Audi në Shqipëri është i mbuluar me kadife, e cila është një pamje që befasoi shumë. “Kur mendoni se i keni parë të gjitha … një Audi prej pelushi në Shkodër”, shkruan ai krahas fotos, e cila provokoi reagime të shumta në Twitter.

Përdoruesit e Twitter, natyrisht, menjëherë filluan të bënin shaka. “A e lan atë me lavanderi të zeza në 30 gradë?”, njerëzit po bënin shaka.

“Besoj se është blerë nga mbrojtësi i Dinamos Stojanović”, “Grafika e keqe në GTA 5”, janë disa nga komentet.

Next Post

MASH-i apelon që aplikimet për bursë studentore të dorëzohen në mënyrë elektronike, ndërsa marrëveshjet e bursave të nxënësve me postë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës rikujton se në rrjedhë është aplikimi për fitimin e së drejtës për bursë studentore në vitin akademik 2020/2021, i cili zgjat përfundimisht deri më 30 nëntor. Kandidatët potencial që i plotësojnë kushtet e konkursit, aplikacionet mund t’i dorëzojnë në mënyrë elektronike përmes platformës së Internetit www.konkursi.mon.gov.mk ose […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: