Shqetësime ne BE: Jansha publikon fotografin e Shqipërisë Etnike dhe Bosnje Hercegovinën e ndarë

vull

Partia Social Demokratike (SD) e opozitës kërkoi një sesion të Parlamentit Slloven, i cili duhet të ndiqet nga Këshilli i Politikës së Jashtme, në mënyrë që të marrë në pyetje Kryeministrin Janez Janša dhe Presidentin Borut Pahor në raportet e medias në lidhje me pretendimet e një dokument mbi ndryshimin e mundshëm. kufiri në Ballkanin Perëndimor.

 

Janša, përkatësisht, ajo që pritet për ata që e dinë mënyrën e tij të veprimtarisë politike – nuk ndalet!

Kryeministri i vendit anëtar të Bashkimit Evropian (BE) postoi në llogarinë e tij në Twitter një hartë të ndarjes së vendeve të Ballkanit Perëndimor përgjatë vijave etnike, dhe krijimin e shteteve të mëdha të tilla si “Shqipëria e Madhe” dhe, midis linjave, ” Serbia e Madhe ”.

” Një hartë e rreme u përhap në të gjithë Ballkanin nga rrjeti i Drago Kos dhe Tanja Fajon, ” shkroi Jansa, në dukje e shqetësuar.

Next Post

Dimitrov fil​loi vizitën e tij në Vjenë me takimin me Ministren për BE, Edshtadler

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov, vizitën e tij në Republikën e Austrisë këtë mëngjes e filloi me takimin me Ministren Federale për Evropë dhe Kushtetutë, Karoline Edshtadler. Bashkëbiseduesit potencuan nevojën për realizimin e vendimit të pakushtëzuar të vjetshëm të Këshillit për Punë të Përgjithshme (GAK) të BE-së […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: