Shqipëri: Çfarë rroba banjo janë në modë këtë fundjavë?

vull
Gjithnjë ka qenë dëshira për t’u dukur bukur dhe për të treguar linjat, për të cilat në kohë të ndryshme ka pasur perceptime të ndryshme. Trendet më të reja të rroba të banjos sot i shohim në instragram, por foto janë bërë edhe dekada më parë, e që ruhen në Fototekën e Arkivit Qendror Shtetëror. Ja disa ide për vajzat që preferojnë të veshin rroba banjoje vintage.
Foto: AQSH | foto me ngjyra: përpunim nga Sektori i Promovimit dhe Komunikimit.
Next Post

Burgosur nga serbi, internuar nga Enveri

Shqiptari i Kosovës, Haki Hoxha, i internuar në Seman, i dërgon më 8.3.1960 një letër Enver Hoxhës. Më 22.5.1959 kish kaluar kufirin me vëllain dhe shqiptarë të tjerë. Çuditej se pas një qëndrimi në Shijak kishte 8 muaj që gjendej në kampin e Semanit. E kishin ndarë edhe me vëllain. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: