Shqipëria do të hapet plotësisht në 1 qershor, pa masa kufizuese anti-COVID

vull

Shqipëria do të hapet plotësisht në 1 qershor, pa masa kufizuese anti-COVID, sipas kreut të PS në Tiranë, Ervin Bushati.

Nga studioja e “Quo Vadis” në “Vizion Plus”, përballë moderators Pranvera Borakaj, Bushati parashikoi që 2021 do të jetë një vit pozitiv për Shqipërinë.

“Ky do të jetë një vit shumë i mbarë, do të kemi hapje të shoqërisë, edhe ekonomia do të rindezë motorët. Shqipërinë e pret një vit i mbarë në 2021. Shumë shpejt do të shikojmë një Shqipëri tjetër në verë. Besoj se më 1 qershor Shqipëria do të hapet totalisht.”

Next Post

Qeveria pritet të miratoj sot vendimet për lehtësimin e masave restriktive

Ora policore të shkurtohet, objektet hotelierike në pjesët e hapura të punojnë deri në orën 23:30 dhe të fillojnë me punë qendrat e fitnesit dhe të stërvitjeve, janë vetëm një pjesë e masave lehtësuese restriktive që Shtabi kryesor koordinues i krizave i rekomandon Qeverisë t’i miratojë, ndërsa ajo duhet t’i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: