SKANDALI/ “Je super p***, o zyshe të kam…”, fëmijët flasin me fjalor banal në klasë, mësuesja nuk bën asnjë reagim

vull

Një video skandaloze po qarkullon në rrjet, ku shihet se disa fëmijë në një shkollë 9 vjeçare në Shqipëri flasin me fjalë banale në shkollë.

Madje ata e kanë filmuar veten teksa i drejtojnë edhe mësueses fjalë banale nga më të ndryshmet, por kjo e fundit nuk bën asnjë reagim.

Ky rast duhet të merret menjëherë në shqyrtim nga Ministria e Arsimit, pasi rasti është mjaft i rëndë, ku fëmijët lejohen të përdorin fjalë nga më banalet në prani të bashkëmoshatarëve të tyre, por edhe indiferenca e mësueses është e patolerueshme, ndërkohë që edhe prindërit duhet të marrin masa për t’i edukuar më mirë këta fëmijë.

Video nga Bold News:

Next Post

Teuta Arifi fton partitë të nënshkruajnë Marrëveshje Mirëkuptimi

Në shenjë të solidaritetit dhe në respekt të tragjedisë së 8 shtatorit, si kryetare dhe kandidate për kryetare të komunës së Tetovës, ftoj të gjitha partitë politike të nënshkruajnë këtë marrëveshje mirëkuptimi, për një fushatë elektorale të shkurtër në kohë, të drejtë dhe në respekt të tragjedisë së 8 shtatorit.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: