Sllovenia ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

vull

Kuvendi i Republikës së Sllovenisë në një seancë të jashtëzakonshme ka ratifikuar protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë Sllovenia bëhet vendi i dytë anëtare e Aleancës, e cila pas Greqisë, e ratifikoi protokollin për anëtarësim.

Në seancë para votimit fjalim mbajti edhe kryetari i Kuvendi të Maqedonisë, Talat Xhaferi, i cili e udhëheq delegacionin e Maqedonisë që gjendet për vizitë zyrtare në Slloveni.

Xhaferi në fjalimin e tij kujtoi se në mes dy vendeve nuk ka çështje të hapura dhe probleme. Ai vlerësoi rolin e dy kuvendeve, të cilët në këto tre dekada kanë ndërtuar marrëdhënie bilaterale në nivel të presidenteve dhe në nivel të trupave punues.

Next Post

Marcelo zbuloi një detaj interesant rreth Gareth Bale

Marselo zbuloi në mënyrë plotësuese një detal interesant për lojtarin këmbë shpejt. Kam pasur një marrëdhënie shumë të mirë me Cristiano, familjen e tij dhe të dashurën e tij. Ne luajtëm së bashku për nëntë vjet dhe është normale të jemi të mërzitur. Unë isha gjithashtu isha i mërzitur me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: