Sllovenia sot do e ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë në NATO, Kryetari Xhaferi do të mbajë fjalim para deputetëve në Kuvendin Shtetëror

vull

Sot, Kuvendi Shtetëror i Republikës së Sllovenisë, do të ketë seancë të jashtëzakonshme të caktuar për në ora 10:00 në të cilën në ora 10:55 do të votohet për ratifikimin e Protokollit për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë në NATO, me çka do të jetë parlamenti i parë nacional i një vendi anëtar i NATO-s që pas Republikës së Greqisë do e hapë rrugën për parlamentet nacionale të tjera. Drejtpërdrejt para votimit, Kryetari Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi do të mbajë fjalim para deputetëve në Kuvendin Shtetëror.

Njoftohen mediumet se do të ketë transmetim të drejtpërdrejtë na Kanalin e Kuvendit prej në ora 10:30.

Next Post

Osmani: Do të kemi zgjedhje presidenciale të lira, të drejta dhe të besueshme

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti takim me shefin e Misionit të OSBE-së, në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja. Zëvendëskryeministri Osmani fillimisht potencoi rolin e rëndësishëm të misionit të OSBE-së në Republikën e Maqedonisë në veçanti në mbështetjen e proceseve reformuese të Qeverisë, ku edhe vlerësoi se neutraliteti […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: