Trupat e EUFOR-it po patrullojnë në Brcko

vull

Me një përforcim prej 500 vetësh, ky formacion tani ka pak më shumë se 1000 trupa në dispozicion në Bosnje dhe Hercegovinë.

Të paktën 15 paqeruajtës të Bashkimit Evropian (EUFOR) po patrullojnë rrethin e Brckos .

Sipas lexuesve, një duzinë automjetesh EUFOR ishin parkuar në zonën e Klanac.

Me një përforcim prej 500 vetësh, ky formacion tani ka në dispozicion pak më shumë se 1000 trupa në Bosnje dhe Hercegovinë.

Kazermat në Bjeljina, Prijedor dhe Bihac, të përdorura nga Forcat e Armatosura të BeH, janë vënë në dispozicion të paqeruajtësve të BE. 

Next Post

Ndërron jetë i riu nga Tetova

Ka ndërruar jetë sot në një aksident në Gjermani Besjan Jashari nga Çellopeku i Tetovë. Besjani 25 vjeçar ka emigruar vitet e fundit në Gjermani për një jetë më të mirë. Ka lënë pas gruan dhe një fëmijë. Në rrjetet sociale klubet futbollistike të rajonit të Tetovës e përkujtojnë Besjanin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: