Turistët menduan se i kaploi tymi, por ishte krejt diçka tjetër

vull

Gjatë ditës së sotme në Himarë ka ndodhur një fenomen jo shumë i zakontë për bregdet.

Fillmisht, turistët menduan se plazhin e kaploi tymi nga zjarret që janë shpërndarë gjithandej në Shqipëri.

Por jo, bëhej fjalë për krejt diçka tjetër.

Një mjegull e rëndë e kaploi plazhin dhe detin, por që u largua brenda gjysmë ore.

Next Post

20 ushqime të dëmshme për shëndetin tuaj

Është e vështirë të ndash se cilat ushqime janë të shëndetshme dhe cilat jo. Në përgjithësi, nëse doni të humbisni peshë dhe të parandaloni sëmundje kronike duhet të shmangni disa lloje ushqimesh.   Në këtë artikull do të lexoni disa alternativa të shëndetshme për 20 llojet e ushqimeve që në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: