U lëshua në qarkullim tuneli në hyrje të Mitrovicës

vull

Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Transportit Rexhep Kadriu, të enjten mori pjesë në përurimin e tunelit në hyrje të Mitrovicës.Zëvendësministri Rexhep Kadriu, tha se duke pasur parasysh faktin që për 50 vite asnjëherë nuk është investuar në këtë tunel dhe pas shembjes së kurorës së tunelit vitin e kaluar, rinovimi i tij ka qenë i domosdoshëm për të gjithë ata që e frekuentojnë këtë rrugë. Ai shtoi se edhe vonesa në përmbyllje të punimeve është bërë shkaku i intervenimeve të nevojshme shtesë, sipas standardeve më te larta për evitimin e rreziqeve që kanë ekzistuar paraprakisht në tunel.Kryetari i komunës së Mitrovicës Agim Bahtiri, e falënderoi ministrinë për këtë punë të shkëlqyeshme dhe të nevojshme në këtë tunel.Ky tunel ka gjatësi prej 250 metra, me gjerësi prej 6.5 metra, kurse vlera e investimit në riparimin e tij është afër 380 mijë euro. Tuneli është punuar sipas parametrave të parapara për këtë kategori tunelesh dhe ka tërë infrastrukturën e nevojshme.

Next Post

Kryeministri Zaev dhe zëvendëskryeministri Angjushev: I inkurajojmë afaristët t’i shfrytëzojnë masat për mbështetje të kompanive për zhvillim të përgjithshëm të rajonit të Strumicës

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe zëvendëskryetari i Qeverisë i ngarkuar për Çështje Ekonomike, Koço Angjushev sot mbajtën takim pune me përfaqësues të sektorit të biznesit nga rajoni i Strumicës. Pas përfundimit të takimit të punës, Kryeministri Zaev dhe zëvendëskryeministri Angjushev dhanë deklarata të […]

Subscribe US Now