U mbajt Takimi i Komitetit Drejtues të projektit të mbështetur nga Qeveria Zvicerane SDC/DEMOS- II

vull

Me datë 7 maj 2019, u mbajt Takimi i Komitetit Drejtues të projektit të mbështetur nga Qeveria Zvicerane SDC/DEMOS- II. Takimi është bashkë kryesuar nga Sekretarja e përgjithshme e MAPL-së znj. Rozafa Ukimeraj dhe z. Patrick Etienne, Drejtor i përgjithshëm i Zyrës së Zvicrës në Kosovë.

Në këtë takim u diskutuan dhe u aprovuan Raporti Vjetor për vitin 2018 dhe plani operacional për implementimin e projektit lidhur me mbështetjen e komunave për vitin 2019 deri 2021. Në takim ishin të pranishëm përfaqësuesit nga Zyra Kombëtare e Auditimit, përfaqësuesit e Asociacionit të Komunave, GIZ, SIDA dhe përfaqësuesit nga organizatat e shoqërisë civile GAP dhe KCSF.

Next Post

Shqiptar, mos ik por qëndro si një mur guri!

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike Edhe në trojet arbërore dielli shkëlqen, por nuk ngroh për të gjithë. Të korruptuarit në radhët e partive politike, në emër të partisë (xhepit personal) konkurrojnë me të korruptuarit e partive tjera, por nuk është në interesin e tyre për të shkelur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: