Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

VIDEO/ Rama përdor Rrugër e Arbrit për të ardhur në Burrel: Ëndrra 100 vjeçare po realizohet…

1 min read

Kryeministri Edi Rama, këtë të mërkurë po udhëton drejt Dibrës, ku ka zgjedhur që të përdorë ”Rrugën e Arbërit”, edhe pse ajo nuk ka përfunduar plotësisht. Përmes një postimi në facebook, Rama thotë se ëndrra 100-vjeçare do të bëhet realitet për pak kohë. “Për Dibër nga Rruga e Arbërit. Edhe pak dhe ëndrra 100-vjeçare është realitet”, shkruan Rama.