Vijon puna te Rruga e Arbrit, ura e fshatit Fshat u betonua gjatë festave; një nga veprat më të bukura në zonë

vull

Ura e fshatit Fshat tek Rruga e Kombit, një ndër veprat më të mëdha të artit veç tunelit të Murrizës, është drejt përfundimit të plotë.

IMG-20201128-WA0015.jpg

Kompania e cila ka marrë përsipër ndërtimin e kësaj ure ka përfunduar prej kohësh të bëjë lidhjen e fundit metalike, e tani gjatë festave të fundvitit e kanë betonuar, duke i dhënë asaj formën përfundimtare.

Ura e fshatit Fshat ne rrugen e re te Arberit e lidh atë me fshatin Shkallë të Njësisë Administrative Xibër dhe është 180 metra e gjatë dhe 155 metra e lartë, ose 6 metra më e lartë se ura e Vashës e rugës së Arberit.

Ndërtimi i kësaj vepre përmbyll një ndër punimet më të vështira për ndërtimin e rrugës së Arbrit.

Siç shihet dhe në fotot e sigurura nga newsbomb.al, janë mbi 15 punënjës të cilët kanë dalë në terren edhe këto pushimi, për të përfunduar një nga veprat më të bukra në këtë zonë./mattv.al/

Next Post

Rrëfimi se pse Ali Ahmeti i fiton ciklet e njëpasnjëshme zgjedhore?

Sulejman Mehazi Në sallën e komunës së Tetovës mbahej pëvjetori i njëzetvjetorit të shkuarjes në amshim të profesorit, përkthyesit e artistit të mrekullueshëm Shpend Pustinës. Jeton Pustina, djali i të ndjerit Shpendit më kishte bërë ftesë për të marrë dhe unë pjesë me rastin e njëzetvjetorit të vdekjes së babait […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: