Visar Ganiu: Në saje të vizitës së Sarajevë takuam edhe ministrin e Punëve të Brendshme të Bosnjë e Hercegovinës

vull
Kryetari i Komunës së Cairit, Visar Ganiu:
Vizitën në Sarajevë e vazhduam sot me takimin me Ministrin e Punëve të Brendshme të Bosnjë e Hercegovinës, Dr. Sellmo Cikotiç. Në këtë takim që realizuam bashkë me deputetin e BDI-së Izet Mexhitin dhe anëtarin e Kryesisë qendrore të BDI-së dhe ish-kryetar i Ligës së Boshnjakëve dhe dy mandate deputet, Rafet Muminoviqin, u fokusuam në forcimin e bashkëpunimit të dyanshëm.
Ministrin Cikotiç e informuam për hapat që po bëjmë për avancimin e komunitetit boshnjak në Maqedoninë e Veriut dhe konkretisht në Komunën e Çairit. Ai shprehu falënderimin për vizitën e bërë dhe për interesin e vazhdueshëm që kemi shprehur për të bashkëpunuar me shtetin e Bosnjë e Hercegovinës.
Kjo ishte vetëm edhe një nga mikpritjet e sinqerta që hasëm në Sarajevë me autoritete të larta të shtetit.
Next Post

Grubi: Miratuam projekte për çerdhe, shkolla, kanalizime dhe rrugë për komunat tona

Zëvendëskryeministri i parë Grubi sot përmes një njoftimit në rrjetet sociale ka bërë të ditur se kanë miratuar projekte të shumta për komunat nga mjetet të cilat janë ndarë nga TAV. Ja postimi i Grubit: Vijojmë me lajme të jashtëzakonshme në lidhje me kujdesin e Qeverisë për komunat dhe qytetarët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: