Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Zbardhet dëshmia e burrit nga Maqedonia që u mori jetën dy motrave në Tiranë

2 min read

Zbulohen detaje të reja nga v r a s j a e dy motrave në zonën e “Astirit” që t r o n d i t i dje Tiranën. Kristina Bardhi, 53 vjeç dhe Zhaneta Metanit, 45 vjeç u v r a n ë dje me a u t o m a t i k nga 59-vjeçari Përparim Ademi dhe vazhdimi i l i dh j e s me një prej motrave duket se ka qenë motivi i k r i m i t të dyfishtë.

Sipas “Balkanweb”, policia në vendngjarje gjeti 26 g ë zh o j a kalla*shnikovi, a r m ë me të cilën autori kreu v r a s j e n. Pas k r i m i t autori e la a r m ë n në apartament me k a r i k a t o r të zbrazur dhe u largua më këmbë. Dy orë nga ngjarja ai u kap pranë shkollës Vasil Shanto në Tiranë.

DËSHMIA

Përparim Ademi (Tela) ka shfaqur pendesë për k r i m i n e rëndë teksa ka pohuar në polici se ishte i l i dh u r me Zhanetën, por distancimi i saj dhe njohja me dikë tjetër duket se ka sjellë dhe v r a s j e n. Në dëshminë e tij, 59-vjeçari ka deklaruar se është i m a r t u a r, por njëkohësisht dhe kishte l i dh j e me 45-vjeçaren.

“Jam i m a r t u a r, por prej kohësh f r e k u e n t o h e m me dy motrat Kristinën dhe Zhanetën. Ato të dyja ishin të d i v o r c u a r a. Kristina jetonte në Greqi dhe takoheshim rrallë ndërsa me Zhanetën kam qenë i l i dh u r. Ajo nisi të distancohej me mua dhe mesa kuptova kishte nisur l i dh j e me dikë tjetër. Shkova ta takoj t’i kërkoja ll o g a r i. Doja t’i k ë r c ë n o j a, por të dyja më ofenduan dhe unë q ë ll o v a. Jam penduar për k r i m i n”, ka deklaruar autori.

Policia e Tiranës ka p r o c e d u a r në gjendje të lirë për moskallëzim k r i m i dhe një të afërm të autorit.