Zeka: Gjykata e Hagës do ta arr estojë një personalitet nga Maqedonia

vull

Gazetari i njohur nga Kosova, Milaim Zeka në një debat në TV kanal10 ka thënë se nga Gjykata e Hagës do të arr estoj edhe një personalitet nga Maqedonia.

Ai nuk ka përmendur emra, por ka potencuar se do të arr estohet edhe shumë shokë të tij nga Dhomat Specializuara në Hagë.

Deri më tani Gjykata e Hagës ka arr estuar një numër të madh të udhëheqësve të UÇK-së në Kosovë, në mesin e tyre edhe ish presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Poashtu janë arr estuar edhe Kadri Vejseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi.

Next Post

Danilovski: Mbyllja e plotë vetëm për fundjavën

Mbyllja e plotë duhet të kryhet vetëm gjatë fundjavave. Kështu që një fundjavë 24/7 për të mbyllur shoqërinë. Ndoshta jo në territorin e të gjithë vendit, por vetëm në ato zona ku rritja e pacientëve është më e madhe. Kjo do të thotë fjalë për fjalë vetëm dyqane ushqimore dhe barnatore. Mund të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: