‘Zemra plot’ për familjen dibrane, lindin shëndosh e mire trinjakët në maternitetin ‘Mbretëresha Geraldinë’

vull

Zemra plot për familjen Dardeshi, pas ardhjes në jetë shëndosh e mirë të trinjakëve në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”.

Lajmin e gëzueshëm e ka bërë me dije Ministrja e Shëndetësisë, Oerta Manastirliu përmes një postimi në rrjetin e saj social Facebook, e cila ka shkruar se familja nga Dibra do të marri menjëherë çekun e bebes, 360,000 lekë të reja për trinjakët, mbështetjen financiare të qeverisë për çdo të porsalindur.

 

“Nga viti 2019, kur filluam mbështetjen me bonusin e bebes, më shumë se 65,000 familje të reja që janë gëzuar me fëmijë, kanë marrë çekun nga 40,000-120,000 lekë për çdo të porsalindur.”, shkruan Manastriliu në fund.

Next Post

Carovska: Nxënësit e shkollave të mesme kanë të drejtën e maturës ndërsa MASH-i ka për detyrë t'ua sigurojë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka detyrim ligjor t’ju sigurojë të drejtën për dhënien e provimit të maturës shtetërore të nxënësve, veçanërisht të atyre që dëshirojnë të vazhdojnë në arsimin e lartë. Këtë e theksoi Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska, duke u përgjigjur pyetjes së gazetarit për bojkotin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: