Zenka: Nuk ka gjë të diskuteshme që nuk ishte amuri malazez në Tërgajë

vull

Ministri i të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave dhe Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, Mehmed Zenka deklaroi se nuk sheh ndonjë gjë të diskutueshme në faktin se amuri shqiptarë u shfaq në maifestimin në Tërgajë, pa amurin nacional të Malit të Zi. Për Antena M ai tha se amuri u shfaq në një tubim kombëtar të organizuar nga diaspora shqiptare.

“Nuk e di pse po çohet kaq shumë panik. Ky është, në fund të fundit, amuri i një pakice kombëtare në Mal të Zi “,
theksoi Zenka për portalin Antena M.

Zenka theksoi se shqiptarët janë të deklaruar për shtetin e Malit të Zi dhe “nuk dinë se çfarë të bëjnë
tjetër”./Malësia.ME/

Next Post

FSK-ja pjesë e ushtrimit shumëkombësh në Gjermani

Një kontingjent i Forcës së Sigurisë së Kosovës i përbërë nga 12 pjesëtarë që nga 9 gushti është duke marrë pjesë në ushtrimin fushor ,,Zgjidhja e Kombinuar XII’’(Combined Resolve XII), në bazën e Ushtrisë Amerikane për Evropë ( USAREUR) që gjendët në Republikën Federale të Gjermanisë. Ekipi i FSK-së në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: