Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ramiz Lladrovci pas fitores sot në Drenas e falenderon edhe Ali Ahmetin!

1 min read

Falënderoj të gjithë shokët, miqtë, dashamirët, familjarët e dëshmorëve, veteranët dhe invalidët e UÇK-së, të gjithë qytetarët që iu gëzuan fitores tonë në Drenas.


Në veçanti e falënderoj miqtë e mi, Ali Ahmetin dhe Bedri Islamin.

Në pamundësi të përgjigjem ndaj të gjitha urimeve, ju falënderoj të gjithëve, me të mira ua kthefsha.