Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ramush Haradinaj: Familja Mbretërore mbetet burim frymëzimi e atdhedashurie, adresë e rëndësishme e vlerave dhe trashëgimisë sonë historike

1 min read
Ramush Haradinaj: 
Në prag të përkujtimit të përvjetorit të ndarjes nga jeta të Naltmadhnisë së Tij, Zogu i Parë, Mbret i Shqiptarëve, kisha kënaqësinë të takojë Naltësinë e Tij Mbretërore Leka II, Princ i Shqiptarëve.
Shqiptarët, të rreshtuar me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe botën demokratike, fuqishëm po trasojnë udhën e integrimit të plotë në familjen euro-atlantike. Ky orientim garanton ndërtimin e së ardhmes së sigurt për shqiptarët, zhvillimin ekonomik, marrëdhëniet e mira fqinjësore, bashkëpunimin dhe paqen afatgjate në Ballkan.