Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Refik Hasani, në panelin e tryezës Pozita e shqiptarëve në Medvegjë, Bujanoc e Preshevë

1 min read

Tema e diskutimi ishte, edhe pas Referendumit të mbajtur më 1 e 2 mars 1992.Prishtina dhe Tirana zyrtare, të jen zëri dhe ndërtojn një qëndrim lidhur me diskriminimin dhe çështjen e pazgjidhur. Këto të ngritën në instanca e mekanizma ndërkombëtare. Të ketë reciprocitet, e përkujdesje institucionale të përhershme. Tryeza është organizuar nga AFEDS-i, më datën 2 Mars 2021 në Hotel ,,Emerald’’,në Prishtinë.