Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Regjistrimi i fëmijëve të porsalindur/ drejtori Sulejmani: Me e-shërbimin lehtësojmë procedurat - Koha News
Regjistrimi i fëmijëve të porsalindur/ drejtori Sulejmani: Me e-shërbimin lehtësojmë procedurat 1

E-shërbimi për regjistrimin e fëmijëve të porsalindur!

Bashkërisht me Ministrin e shëndetësisë z.Fatmir Mexhiti dhe Ministrin e administratës dhe shoqërisë informative z. Azir Aliu sot promovuam zgjigjdhjen e re softwerike për regjistrimin e fëmijëve të porsalindur.

Bëhet fjalë për e-shërbim të rij i cili u realizua në vazhdën e agjendës së digjitalizimit të të gjitha shërbimeve.

Me këtë do ndikojmë dukshëm në lehtësimin e kësaj procedure ku prindërit regjistrimin do mundë ta kryejnë online nëpërmjet këtij webaplikacioni dhe nuk do të kenë nevoj të paraqiten në hapsirat e Drejtorisë për udhëheqjen me librat e amzës.

Vazhdojmë edhe më tutje deri në përfundimin e plotë të digjitalizimit të të gjitha shërbimeve, duke dashur që qytetarit t’i lehtësohet çdo nevoj që ai mund të ketë!

https://www.facebook.com/photo?fbid=172076722501761&set=pcb.172076889168411