Gjatë ditës së sotme është lëshuar në përdorim aksi rrugor i rehabilituar Podmolje-Strugë-Qaf Thanë. Gjatë vizitës së rrugës së rehabilituar morën pjesë kryeministri Kovaçevski, Zëvendëskryeministrin e parë, Artan Grubi, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Blagoja Boçvarski  dhe drejtori i NP “Rrugët Shtetërore”- Ejup Rustemi.

“Bëhet fjalë për një rrugë ndërkombëtare që lidh Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Republikën e Shqipërisë. Ky aks rrugor është rehabilituar tërësisht në gjatësi 20.5 kilometrash me vlerë prej afër 8 milionë euro. Mjetet janë siguruara nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.
Me realizimin i këtij projekti qytetarët do të kenë rrugë më të sigurta dhe njëkohësisht do të ndikojë në zhvillimin ekonomikë dhe të turizmit në këtë rajon”, ka theksuar drejtori Rustemi.

By M.H