Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Rezarta Shkurta nisë sipërmarrjen në Prishtinë në formë krejt të veçantë - Koha News
Rezarta Shkurta nisë sipërmarrjen në Prishtinë në formë krejt të veçantë 1

Këngëtarja Rezarta Shkurta ka hedhur hap të ri në biznes. Ajo ditën e sotme e ka hapur përfaqësinë e ‘Hera Company’ në Prishtinë pas interesimit të madh nga klientela për shërbimet që ofron kompania në fjalë. E nisjen, ajo ka menduar ta bëjë në një mënyrë krejt unike.

Rezarta, në hapjen e sipërmarrjes në kryeqytet ka organizuar një event me fëmijët e SOS Fshatit, siç ka zbuluar në një postim të bërë në rrjetin social Instagram.

Mes tjerash, Shkurta në bashkëpunim me donatorët e tjerë do të mundësojë festimin e ditëlindjeve të fëmijëve të SOS Fshatit dhe gjithashtu do të punësojë një prej vajzave që ka mbushur moshën.

Neve s’na mbetet gjë tjetër pos t’i urojmë këngëtares suksese në degën e Prishtinës me dëshirën që cakun e ri, zgjerimin edhe në Londër ta realizojë shumë shpejt.