Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Risto Penov pranoi të jetë ministër - Koha News
Risto Penov pranoi të jetë ministër 1

Ish-kryetari i Shkupit, Risto Penov, ka pranuar ofertën për të qenë ministër i vetëqeverisjes lokale në qeverinë e kryeministrit Dimitar Kovaçevski. Personalisht, Penov ka konfirmuar për “360 gradë” se pas konsultimeve të ditëve të kaluara ka vendosur të kthehet aktivisht në politikë dhe të drejtojë portofolin që i përket Partisë së tij mëmë Liberal Demokratike (LDP).

Nëse Penov propozohet zyrtarisht për ministër dhe Kuvendi konfirmon zgjedhjen e tij, ai do të pasojë liderin aktual të LDP-së, Goran Milevski, i cili ka dhënë dorëheqje.

 

By vull