Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Rrjetet sociale: Whatsap prezanton mundësinë për të korrigjuar mesazhet e dërguara brenda 15 minutave

1 min read

WhatsApp ) do t’i lejojë përdoruesit të rishkruajnë mesazhet, një opsion i ofruar nga platformat rivale të mesazheve si Telegram dhe Discord.

Kompania thotë se mesazhet do të mund të korrigjohen brenda 15 minutave të para pas dërgimit.

Platforma e mesazheve është pjesë e gjigantit amerikan të teknologjisë Meta, i cili zotëron gjithashtu Facebook dhe Instagram.

Funksioni i ri do të bëhet i disponueshëm për dy miliardë përdorues të Vocap në javët e ardhshme.

“Nga korrigjimi i një gabimi të thjeshtë shtypi te shtimi i kontekstit në një mesazh, ne jemi të ngazëllyer t’ju sjellim më shumë kontroll mbi bisedat tuaja.”

“Gjithçka që duhet të bëni është të klikoni mbi mesazhin dhe ta mbani për pak kohë, dhe do të shfaqet një meny ku mund të zgjidhni opsionin “ribëj”, tha platforma e mesazheve të hënën.

 

Mesazhet e redaktuara do të shënohen si “të redaktuara”, kështu që marrësit janë të vetëdijshëm se përmbajtja është redaktuar.

Megjithatë, atyre nuk do t’u tregohet se si m

Verified by MonsterInsights