Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Sa vota fituan në vend-votimet e tyre  Tauta Arifi dhe Bilall Kasami? - Koha News
Sa vota fituan në vend-votimet e tyre  Tauta Arifi dhe Bilall Kasami? 3

Kandidati fitues në Komunën e Tetovës nga rradhët e Lëvizjes Besa, Bilall Kasami në vend-votimin numër  1947 doli fitues me 208 në përqindje:  54.4 % të votave, po të njëjtin vend-votim kandidatja nga rradhët e BDI-së Tauta Arifi mori 154 vota në përqindje: 40.3%.

Ndërsa në vend-votimin me numër 1946 aty ku votoi kandidatja nga rradhët e BDI-së Teuta Arifi mori 231 ose në përqindje:   50.7% të votave, ndërsa  kundër kandidati Bilall Kasami po të njejtin vend-votim  mori 213 ose në përqindje: 46.8% të votave.

 

Sa vota fituan në vend-votimet e tyre  Tauta Arifi dhe Bilall Kasami? 4

By vull