Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Sela, Taravari dhe Aziri realizuan takim me degën e ASH-së në Kumanovë

1 min read
Mbrëmë në Kumanovë, në vazhdën e takimeve të U. D. Kryetar i Aleancës për Shqiptarët z. Arben Taravari, i shoqëruar nga ish-kryetari z. Ziadin Sela dhe deputeti i zonës z. Elmi Aziri, u realizua takim me strukturën partiake të degës, ku u debatua për situatën aktuale politike në vend si dhe për organizmin e brendshëm partiak.