Sërish vjen marsi…

1 min read

Naser Pajaziti

 

“Marsi i Gjermanisë”, sërish pritet të jetë një uragan që do boshatisë këtë vend të katandisur.
Dita ditës po mbetet pa rini, pa votues, e me pak shpresë!
Vendi ku në vend të ofertës dhe zgjidhjeve përballemi me “deja vu”, mashtrime dhe prapaskena të djallëzuara për të përfituar një koskë pushteti.
Po bëhet edhe më e padurueshme!