Home / Rajon / Shala: Duhet të ndalohet ideja e rrezikshme e ndarjes së Kosovës, do jetë shumë fatale

Shala: Duhet të ndalohet ideja e rrezikshme e ndarjes së Kosovës, do jetë shumë fatale

Anëtari i AAK-së Granit Shala ka komentuar kështu identë e fundit të politikanëve vendor përfshirë dhe presidentin Thaçi lidhur me shkëmbim teritoresh dhe ndryshim kufijsh.

Loading...

“Ndalimi i idesë së rrezikshme të Hashim Thaçit duhet të ndodhë sa më parë, Kosova ka vuajtur shumë dhe ka dhënë shumë për këtë liri. Asnjëri nuk e ka të drejtë të fletë për tokat e Kosovës nëse ne sot nuk zgjohemi e nesërmja mund të jetë fatale për vendin tonë”, shkruan kështu Shala.

Loading...