Amnihena Sinanaj-Latifaj shqiptarja e sukseshme në Zvicër

Blerand Rexhepi

Amnihena Sinanaj- Latifaj ia ka dalë që Të jetë profesioniste e dëshmuar në fushën e estetikës, ku punon intenzivisht, me profesionalizëm dhe përkushtim të rrallë. Por, kush është Amnihena? Kuptojeni përmes këtij artikulli. Amnihena është nga Isniqi i Deçanit.

Ka diplomluar si magjistër e farmacisë̈ në Prishtinë, e pas përfundimit të studimeve ka shkuar në Zvicër, atje ku edhe e ka ndërtuar jetën private dhe atë profesionale. Ndonëse me nivel master në fushën e farmacisë, Amnihena vendosi që në Zvicër tu studioj diçka të re, të kryej shkollën e kozmetikës. Pas një rruge të gjatë studimesh e punësh, në vitin 2017 Amnihena Sinanaj-Latifaj, vendosi të hapë dyert e “Kosmetikzone Kreuzäcker”, klinikës estetike që sot ka një klientele të gjerë dhe bënë një punë të jashtëzakonshme.

Në “Kosmetikzone”, ofrohen shërbime estetike si: Trajtimi i problemeve me fytyrën, siç janë aknet, Anti-Aging (rrudhat në fytyrë), pigmentimin e fytyrës dhe një mori tretmanësh të tjera. Siç kuptojmë nga estetistja dhe kozmetigologia, Amnihena Sinanaj- Latifaj, në “Kosmetikzone”, punohet po ashtu me tretmanë me laser për heqjen e qimeve në fytyrë dhe trup. Sigurisht, në këtë sallon ofrohen edhe një gamë e tërë shërbimesh të tjera profesionale. Shumë persona që i shqetësojnë aknet dhe problemet e tjera të fytyrës, gjejnë zgjidhje pikërisht në këtë sallon, madje pronarja thotë se shpesh edhe vetë habitet me rezultatet e shkëlqyera. Po si ja doli Amnihena Sinanaj- Latifaj të arrijë sukses në një vend si Zvicra?

“Në fakt, Zvicra ti ofron të gjitha kushtet, vetëm duhet ta duash punën dhe të kesh vullnet. Eca përpara duke pasur vullnetin, mbështetjen, dashurinë e respektin për punën. Vij nga një familje e shkolluar, andaj gjithmonë e kam pasur të madhe dëshirën për te mësuar, për tu avancuar dhe gjithashtu jam tejet energjike, e mundohet që kushtet që ia vë përpara vetës ti përmbushë. Si mbështetje dhe shtyllë kryesore e kam bashkëshortin që më ndihmon në çdo hap që bëjë.

Pra, i kemi arritur të gjitha bashkë”. Estetistja dhe kozmetikologia tregon se kanë klientë të të gjitha nacionaliteve, si shqiptare, zvicerane, turke, irakiane, pakistaneze, italiane, etj. Amnihena Sinanaj- Latifaj është mjaftë e përkushtuar ndaj punës, por cila është jeta e saj private. “Prej 11 vitesh jam e martuar me një njeri shumë familjar. Sapo të kem kohë të lirë, kam dëshirë ta kaloj me familje. Më pëlqejnë udhëtimet nëpër botë dhe ajo që më kënaq është kuzhina dhe gatimi i ushqimeve tradicionale që i dua shumë”.

Next Post

Abdulla Mehmeti: KOMBI SHQIPTAR PËRBALLË SFIDAVE TË REJA PËR MBIJETESË

Abdulla Mehmeti Nëse e mban nën sundim e robëri një popull, e qeveris përmes agjentëve dhe mercenarëve vendës, apo e shpërngul në masë në botën e jashtme, rezultati është i njëjtë për pretendimet, synimet dhe interesat e vendeve të huaja armike. Agjenturat e fshehta, përmes filialeve të tyre në trojet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: