Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Sherret me bashkëshorten, burri ul pantallonat për të treguar dhunën e gruas: E shikoni, janë shenjat e fshesës - Koha News
Sherret me bashkëshorten, burri ul pantallonat për të treguar dhunën e gruas: E shikoni, janë shenjat e fshesës 1

Shtetasi L. V. është 51 vjeç. Ai ka shtatë vite i divorcuar nga bashkëshortja, por sherret nuk i ndahen.
Mbas ndarjes në gjykatë, radha u ka ardhur ndarjes së pasurive mes tyre dhe kaq mjaftoi që ish-çifti të rikthehej në pozita “lufte”.

Aq në konflikt janë të dy grua e burrë, saqë ky i fundit për të provuar që e kishte rrahur ish-bashkëshortja ka ngritur pantallonat lart dhe ka treguar shenjat.

“I shikoni, janë shenjat e fshesës. Ajo mori shkopin dhe pa hezitim më qëlloi sepse donte të më nxirrte nga dyqani” deklaron në kallëzim shtetasi L.V.

Policia shton për Gazetën “Si” se disponon dokumentet që vërtetojnë qëndrimin e ankuesit. Mes letrave është edhe vërtetimi se palët, ditën e rrahjes, ishin thirrur në gjykatë për procesin civil nga ku duhet të ndahej pasuria mes të dyve.

L.V shpjegon se atë ditë ish-bashkëshortja nuk ishte paraqitur në seancë. “Menjëherë pas kësaj mungese vendosa të shkoj në punën e ish-gruas, në rrugën “Petro Nini Luarasi”, ku ajo ka një dyqan“, thotë burri i keqtrajtuar sipas dosjes.

“Në momentin që kam hyrë në dyqan, ish-bashkëshortja ka marrë një bisht fshese dhe filloi të më godasë me të nga këmbët ku kam aktualisht shenjat”, ankohet 51-vjeçari që nuk ka hezituar të kërkojë urdhër mbrojtjeje

Policia thote se çifti është i njohur në drejtorinë vendore të Tiranës, pasi më herët për dhunë ndaj saj ka kallëzuar edhe ish-gruaja.

“Është e vërtetë. Gruaja e ka shfrytëzuar mërzinë time dhe më ka denoncuar për dhunë më herët. Për dhunë kam bërë dhe burgun”, mbyll kallëzimin 51-vjeçari, i cili ndërkohë ka kërkuar sipas policisë një urdhër mbrojtjeje derisa gjyqi civil për pronat të përfundojë.

By vull