Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Shihni se si duken fotot e marra nga kamera 200 MP në Motorola Edge 30 Ultra

1 min read

Motorola Edge 30 sjell teknologjinë më të fundit dhe një kamerë të sistemit 200 MP.

Sensori i madh i modelit “Motorola Edge 30 Ultra” është projektuar posaçërisht për të “kapur” sa më shumë dritë të jetë e mundur, duke kombinuar 16 pikselë në një Ultra Pixel 2.56 μm.

Rezultatet e kësaj teknologjie janë foto të mprehta dhe të ndritshme, edhe kur merren gjatë orëve të mbrëmjes.

Plus, me teknologjinë e përparuar HDR, fotot kanë ngjyra dhe hije të balancuara në mënyrë të përkryer për të ofruar detaje maksimale, edhe në ndriçim sfidues.

Sensori kryesor 200 MP ka gjithashtu stabilizues optik të imazhit (OIS) që kompenson çdo efekt negativ të lëkundjes së telefonit gjatë regjistrimit, në mënyrë që fotot dhe videot të jenë të pastra.

Ky telefon ka gjithashtu një sensor ultra të gjerë 50 MP në mënyrë që të mund të gjenden më shumë skena në kornizë dhe fotografia do të jetë me cilësi jashtëzakonisht të lartë.

Ekziston edhe lentja e integruar Macro Vision që mund të “kalojë” 4 herë më shumë se një aparat fotografik standard.

Në opsionin e portretit, thellësia e fokusit mund të rregullohet midis tre vlerave – e gjerë, standarde dhe e afërt, në mënyrë që personi që fotografohet të fotografohet pikërisht ashtu siç dëshiron.

Në pjesën e përparme, ky telefon ka një kamerë 60 MP për të bërë selfie jashtëzakonisht cilësore.