Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Shkëndija kryen detyrën me sukses duke kaluar në turin e tretë, kundërshtari  radhës një skuadër suedeze - Koha News
Shkëndija kryen detyrën me sukses duke kaluar në turin e tretë, kundërshtari  radhës një skuadër suedeze 3

Skuadra e Shkëndijës ka arritur të shënoj tre gola dhe të pranoj vetëm një në ndeshjen kthyese në Shkup ndaj skuadrës së Valmiers, me çka rezultati përfundimtarë nga të dyja takimet është 5:2.

Autor të golave për Shkëndijën, ishin Bejtulai, Doriev dhe Ramadani.

Shkëndija kryen detyrën me sukses duke kaluar në turin e tretë, kundërshtari  radhës një skuadër suedeze 4

Shkëndija deri më tani është paraqitur denjësisht në arenën ndërkombëtare dhe jo më kot njihet edhe si përfaqësuesja e shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut.

By vull