Koha News

Ke Çfarë Lexon!

SHKËNDIJA SË BASHKU ME BALLISTËT, E PËRMBYLLIN SEZONIN NË STRUGËN SHQIPTAR

1 min read
Spread the love
Kumtesë nga KF “Ballistët”
SHKËNDIJA SË BASHKU ME BALLISTËT, E PËRMBYLLIN SEZONIN NË STRUGËN SHQIPTARE🇦🇱
Marrshojmë fuqishëm në transfertë, atmosfera e 8 Majit duhet vazhduar dhe shijuar këtë fundjavë! Mobilizohemi maksimalisht të gjitha gjeneratat, për spektaklin e radhës!
STRUGA TRIM LUM -vs- SHKËNDIJA
15 MAJ 2022 (E Diell) Tubohemi në qendër të qytetit nga ora 11:30’ kurse nisja do të bëhet në ora 12:00’ Kusht dhe obligim për secilin janë “⚫️bluzat e zeza⚫️” dhe “😎syzat e diellit”😎! Surpriza do të jetë atje, kur krejt së bashku do ta shfaqim ne!
🇦🇱 BALLISTËT … KRENARI KOMBËTARE 🇦🇱

Verified by MonsterInsights