Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Shkon në shtatë numri i politikanëve që janë paralajmëruar për atentat

1 min read

Gjatë një deklarate të tij, analisti politik Arben Ahmeti ka bërë të ditur se në mesin politikanëve që janë paralajmëruar për atentat është edhe Fatmir Limaj.

“Shtatë politikanë të Kosovës janë paralajmëruar për atentat të mundshëm ndaj tyre, të gjithë të ndërlidhur me UCK-në ku para dy jave janë njoftuar për një gjë të tillë dhe në mesin e tyre është edhe Fatmir Limaj,” u shprehë Ahmeti.