Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

A i mungon dikush Albulenës? Kujt i thotë ‘Je larg…’

1 min read

Me tekst dhe muzikë nga EF, masterizim nga Ardian Kastrati, MUA nga Arbër Bytyqi dhe stajling nga Myrvedete Fashion, ylli i muzikës shqiptare Albulena Ukaj vjen në top formë me projektin e saj më të fundit të titulluar ‘Je larg’.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eWrwiOxIhJ8?feature=oembed]

Një këngë shumë ritmike dhe verore e që këngëtarja nuk ndalet me kaq pasiqë krahas shumë angazhimeve muzikore që ka në mbrëmje, koncerte dhe ahengje familjare nuk ndalon së publikuari edhe projektet e reja muzikore.