Agresioni publikon duetin me Edita Sopjanin

Kohanews Admin

Sonte është publikuar videokprojekti më i ri nga 2 artistë të famshëm shqiptarë Edita Sopjani dhe rep artisti Malsor Sadiku i njohur me nofkën Agresioni! Kënga e titulluar NDJENJAT qenka me të vertetë një hit veror i cili do iu bëjë konkurencë projekteve më të mëdha shqiptare këtë sezonë! Siq duket për Edita Sopjanin ky vit qenka shumë më fat pasi që ky vit shënon dhe fundin e beqarisë për të ndërsa për ta vulosur edhe me suksesshëm nxjerri në treg këtë super hit me rep artistin Kosovar i cili jeton në Texas Agresionin! Në pyetjen tonë drejtuar Agresionit se sa ka qenë e vështirë të realizohet ky projekt duke pasë parasyshe distancën e larget prej mijëra kilometrave ai shtoj se kur njerëzit janë profesionist të vërtetë gjithqka është e lehtë! Kënga dhe klipi janë gjiruar në dy vende pra në Kosovë dhe SHBA andaj besoj që kemi sjellë diçka të mirë për publikun kësaj radhe u shpreh Agresioni!

Next Post

Emërohet Komisioni shtetëror për vlerësimin e dëmeve në trashëgimi gjatë luftës së fundit në Kosovë

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e 19-të ka marrë vendim për emërimin e Komisionit Shtetëror për hulumtimin, regjistrimin, inventarizimin, vlerësimin dhe dokumentimin e objekteve të trashëgimisë kulturore dhe historike të shkatërruara gjatë luftës së vitit 1998 dhe 1999. Ky komision ka për detyrë të hulumtojë, grumbullojë dhe administrojë të gjitha […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: