“Ajo iken”, titullohet hiti më i ri i Mik

Kohanews Admin

“Ajo iken”, titullohet hiti më i ri i Mik. Një projekt veror që është punuar nga Ari Beats dhe tekst nga vet Mik, kurse për videoklipin janë kujdesur Christopher Paulino dhe Shotbykid.

Ndonëse nuk është projekti i tij i parë pasiqë më herët ai ka bashkëpunuar me producent të njohur amerikan, Mik këtë herë vjen më unik në paraqitje dhe ky nuk do jetë projekti i fundit për këtë vit pasiqë ai së shpejti do të vijë të bashkëpunojë me producent dhe këngëtar të njohur në Kosovë.

Gjithë kariera e tij muzikore tashmë është në duar të Albert Lulaj, i cili është dhe menaxher i këngëtarit.

Next Post

Drejtori Halili: Teknologjia e informacionit është arma më e fuqishme, që ruan rendin dhe paqen në botë

Drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, z. Festim Halili sot ka marrë pjesë në edicionin e dhjetë të Albanian ICT Aëards, në mbrëmjen gala të ndarjes së çmimeve kombëtare në Teknologji dhe Inovacion. Në vazhdim fjalimi integral: I nderuar nënkryetar i Bashkisë së Tiranës, I nderuar ambasador i […]

Subscribe US Now