Aktori i njohur amerikan kërcen vallen e Tropojës në emision (VIDEO)

vull

Vallja e Tropojës është një ndër kërcimet popullore më të bukura shqiptare. Së fundmi shohim që është edhe kërcimi i preferuar i aktorit të njohur amerikan, Jamie Foox.

I ftuar në emisionin “The Late Show” të Stephen Colbert, aktori është futur duke kërcyer, me shami në dorë, vallen e Tropojës, ndërsa ftoi në valle edhe drejtuesin e emisionit.

Next Post

Rriten pagat e të punësuarve në NP Hekurudhat – Infrastruktura

Përmes një vendimi të marrë nga ana e drejtorit të ri të Ndërmarjes publike Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut – Infrastruktura dhe janë rritur për 5 përqind pagat e gjithë të punësarve në këtë ndërmarje, kështu njoftojnë nga kabineti i drejtorit gjeneral të ndërmarjes, Festim Halili. Edhe përkundër shumë problemeve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: