Aktorit Flamur Aljiji kalon pushimet dimërore në Kodrën e Diellit me futbollistin Ferhan Hasani

Blerand Rexhepi

Pushimet dimërore tashmë kanë filluar për aktorin e njohur shqiptarë nga Tetova, Flamur Aljiji i cili ka qëndruar për disa ditë në Kodrën e Diellit dhe atë në shoqëri të futbollistit të njohur Ferhan Hasani, ndërsa të dy bashkë janë parë teksa shijojnë bukuritë e malit Sharr. Që të dy njihen si miq të mirë dhe sa herë që Flamuri vjen në Tetovë sigurisht që takohet me Ferhanin.

Next Post

BDI: Përkrahim dhe po punojmë në zgjidhjen e çështjes së nënshtetësive, pa zhurmë mediatike për dallim nga ASH-AAA

Dështimi i kryetarit të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela dhe Alternativës së Afrim Gashit që të sigurojnë mbështetje për propozim ligjin për nënshtetësi flet për kapacitetet e tyre të munguara për politikë bërje dhe për t’ju mundësuar zgjidhje qytetareve. Ky dështim i tyre është dëshmia më e mirë se këto […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: