Alida Duka vjen si një ‘Red lady’ në duet me G-Bani

Blerand Rexhepi

Ylli i muzikës shqipe Alida Duka vjen me një super duet të realizuar në bashkëpunim me G-Bani, një këngë mjaft e bukur në këtë sezonë izolimi që do të mbahet mend realizuar mjeshtërisht nga studio e Stine records. Këngëtarja gjatë falenderimit të bashkëpunëtorëve thotë se ky bashkëpunim ka ardhur shumë spontanisht.

Next Post

PIRI, EPIRI, GJERGJ KASTRIOTI PRIJËSI I ALBANIAS DHE EPIRIT

PIRI, EPIRI, GJERGJ KASTRIOTI PRIJËSI I ALBANIAS DHE EPIRIT   Nga Prof.Saimir Lolja   Piri ishte një qytezë malore që nga lashtësia e tej largët e deri kur hordhitë osmane të Errësirës u derdhën mbi trojet arbërore. Vendndodhja e tij është afër fshatit Zhulat të Gjinokastrës.Gazetari Marin Mema i shfaqi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: