Alida futet fuqishëm në tregun gjerman, album dhe 9 bashkëpunime, sjellë këngën ‘Belvedera’

Blerand Rexhepi

Ylli i muzikës shqipe që jeton në Gjermani, Alida Duka sapo ka publikuar videoprojektin më të realizueshëm të cilin e ka titulluar ‘Belvedera’, një këngë ritmike në dy gjuhë shqip dhe gjermanisht me këngëtarin Salva në duet, duke sjellë kështu bashkëpunimin më të fuqishëm të karierës së saj. Ndryshe këngëtarja në muajin Tetorë pritet që të sjellë albumin e ri me titull ‘Fuck yah’ me 10 këngë për tregun gjerman dhe atë 9 bashkëpunime gjermanisht-shqip. Ndërkohë që Salva është rrepist që njihet për stilin freestyle me origjinë italiane por i lindur në Gjermani. Kënga është produksion i Siestos nga Frankfurti dhe Oster producent i njohur belg. Projekti i parë që doli me IGroove music në tregun gjerman…

Next Post

Ministri Shaqiri priti në takim ambasadorin çek Toman: U shpalosën planet dhe projektet lidhur me digjitalizimin dhe reformën e administratës publike

Ministri Shaqiri, i shpalosi ambasadorit Toman planet dhe projektet e MSHIA-së lidhur me digjitalizimin dhe reformën e administratës publike. Në takim u shqyrtuan edhe mundësitë mbi shkëmbimin e përvojave dhe praktikave të mira ndërmjet të dy palëve në aspektin e projekteve të tjera lidhur me ministrinë. Ministri Shaqiri, shprehu falënderimet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: