Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

‘Bebushe’, kënga më e re nga Bafte dhe Turabi

1 min read

Këngëtarja Bafte dhe Turabi kanë ardhur me projekt të ri muzikor.

Në kanalin Youtube ata kanë hedhur këngën ‘Bebushe’.

Kënga u bë nga Nurteel dhe Granit Gashi, të cilët përpos muzikës, kanë bërë edhe tekstin.

‘Bebushe’ u finalizua edhe me klip nga Kotorri.