Bekim Rexhepi vjen me ‘Faqe, kuqe’, hit i verës që bombardon me klikime (Video)

Kohanews Admin

Një këngë verore e përpunuar mjershtërisht nga këngëtari Bekim Rexhepi ka sjellë atë në një tjetër nivel të karierës pasiqë kjo verë është e tij pasiqë krahas angazhimeve të shumta që ka në ahengje familjare ai nuk lë anësh edhe projektet muzikore.

E kënga me titull ‘Faqe, kuqe’ me tekst nga Kreshnik Avduy, muzikë nga Artan Kastrati dhe masterizim nga Meti Neziri do jetë një tjetër hit vere që do zë vend të rëndësishëm tek dëgjuesi shqiptarë krahas shumë projekteve të shumta që realizojnë këngëtarët shqiptarë. Ndërkohë që videoprojekti me një pamje shumë verore është finalizuar nga Dario Jankovic.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=L334E3kV8kA?feature=oembed]

Next Post

Vazhdon tradita pesëshekullore e mundësve në Maqedoni

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, dje mori pjesë dhe mbajti fjalim në Manifestimin Ndërkombëtar Kulturor dhe Sportiv në mundjen tradicionale (pehlivanëve) që dje ishte mbajtur në Qendrën Rekreative Sportive në Studeniçan. Para të pranishmëve, ministri Ismaili theksoi se Ministria e Kulturës e jep mbështetjen për ta shpallur këtë etno-sport të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: