Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Artisti i ri Flow vjen me projektin ‘Benzo’

1 min read

Ai është i ri në moshë, por edhe në industrinë muzikore.

Fjala është për artistin me nofkën ‘Flow’, i cili ka ardhur me projektin e ri muzikor.

Në kanalin Youtube ai ka hedhur projektin e titulluar ‘Benzo’, duke treguar talentin që ka në këtë industri.

Kënga u punua nga Granit Gashi dhe Darddy, që kanë bërë muzikën, kurse, teksti u shkrua nga vet ai.

‘Benzo’ u finalizua edhe me klip nga A films.