Next Post

Halil Kastrati, mund dhe duhet te kritikohet, jo vetem ai, edhe por edhe secili prijes fetar

Zana Avdiu Ata nuk jane te shenjte, ata jane njerez, sikurse te gjithe ne. Ata nuk dine asgje me shume se ne, dhe nuk kane ndonje grade me te nalte tek Zoti, sesa ne. Ata mund te jene, dhe ne fakt jane te gabueshem, jane te keqinj, genjeshtar, zhvates, e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: