Bianca kap milionin me ‘Oj zemër’ (Video)

Blerand Rexhepi

Ylli i muzikës shqipe Bianca Junzell tashmë shumë aktive në muzikë duke sjellë projekte të shumta të cilat i finalizon edhe me videoklipe e që është në punim të albumit të parë në gjuhën shqipe tashmë.

Me projektin më të fundit të titulluar ‘Oj zemër’ ka grumbulluar mbi 1 milion klikime për vetëm pak kohë e që e bën këtë këngë hit të verës, projekt ky ritmik dhe me plot shije…

Next Post

Pastrohet lokacioni i destinuar për stacion pastrimi të ujëravetë zeza në Tetovë

Gjithsej 170,000 metër kub hedhurina të vendosura tek lokaliteti në afërsi të f.Falishë në Tetovë transportohen në Drislla, si pjesë e përgatitjes së terrenit, ku vitin e ardhshëm duhet të fillojë ndërtimi i stacionit të pastrimit të ujërave të zeza, me qëllim të tejkalimit të problemit të ndotjes së rajonit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: